Відбулася зустріч старшокласників з викладачами  інституту та волонтерами Корпусу Миру.

  • 27 вересня 2019 р. у  навчально-науковому  інституті  іноземної  філології  ЖДУ                ім. І. Франка відбулася зустріч старшокласників з викладачами  інституту та волонтерами Корпусу Миру.

    Директор ННІ  іноземної  філології  ЖДУ ім. І. Франка Полховська М.В. ознайомила учнів з навчальним закладом, розповіла про мовний центр, який відкрився на базі ННІ  іноземної  філології спільно з Grade Education Center (офіційним партнером Cambridge Assessment English ) та запросила всіх охочих  на курси з підготовки до складання  міжнародного іспиту з англійської мови.

    Волонтери Корпусу Миру Деней Біанес(Danae Bianes), Рейчел Буратовіч(Rachel Buratovich), Кріс Бьорд(Chris Byrd), Еван Інгліс (Evan Inglis), та Тімоті Вілсон(Timothy  Wilson)  провели  безкоштовний тренінг з англійської мови OPEN HOUSE для учнів 10-11 класів.

    Варто відмітити належний рівень володіння мовою всіх учасників тренінгу, їхню активність та бажання покращити знання з англійської мови. Після  тренінгу відбувся круглий стіл. Волонтери відповіли на всі запитання, які цікавили учасників, побажали успіхів у подальшому  вивченні англійської мови та дали поради щодо кращого оволодіння іноземною мовою.