Видавництво “Ранок” запрошує на методичний день

  • Шаногвні колеги!

    13 березня о 15:00  відбудеться методичний день для вчителів української мови та літератури “Прикметник як частина мови: практичні акценти щодо викладання української мови учням 6 класу НУШ”.

    Питання для обговорення:як сформувати вміння відрізняти прикметники від інших частин мови; роль прикметника в мовній комунікації учнів;використання прикметників  у текстах різних жанріві; прикметники як важливий засіб  збагачення мовлення учнів

    Кожен учасник вебінару отримає безоплатний СЕРТИФІКАТ за результатами виконання тестів.

    Посилання на реєстрацію:  https://forms.gle/7R3EUZbTVELdwudPA
    Трансляція:  https://rnk.com.ua/106804

    13 березня о 15:00  відбудеться методичний день для вчителів природничої і здоров’язбережувальної галузі «Методична підтримка, або практичний кейс  учителя хімії в 7 класі.

    Питання для обговорення:  інтерактивні методи навчання: практичне використання платформи ІЗЗІ та її переваги на уроках хімії в 7 класі;організація освітнього процесу з поглибленим вивченням хімії в 7 класі в умовах законодавчого обмеження: аналіз програм та стратегій навчання.

    Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/yodZHufyor3sACoM7
    Трансляція: https://rnk.com.ua/106806

    Кожен учасник вебінару отримає безоплатний СЕРТИФІКАТ за результатами виконання тестів.

    13 березня, о 18:00 відбудеться вебінар  «Сучасні підходи до вивчення історії: реальна історія Тараса Шевченка і Лесі Українки».
    Питання, які розглядатимуться: якими були в реальному житті Тарас Шевченко та Леся Українка; у чому феномен їх геніальності; чому їхні твори є актуальними сьогодні.

    Спікер: Акім Галімов, співавтор підручника з історії України для 7 класу НУШ, автор і продюсер історичних проєктів на телебаченні.

    Реєструйтеся на вебінар за посиланням:
    https://forms.gle/gy3rPWa4SPUATR9D8  посилання на трансляцію:
    https://rnk.com.ua/106811
    Всі зареєстровані учасники отримають сертифікат БЕЗОПЛАТНО.