Енергія освіти: коворкінг для школярів і вчителів

  • У Києві створили коворкінг для школярів. Так діти зможуть приєднуватися до своїх онлайн-занять або ж виконувати домашні завдання без перешкод.

    Якщо раніше основною проблемою у школі для дітей були неочікувані контрольні, то тепер часи змінились. Сучасні школярі змушені найчастіше вирушати на пошуки світла, щоб мати змогу продовжувати навчання.

    У новоствореному коворкінгу Енергія освіти школярі завжди матимуть інтернет, аби безперешкодно приєднатися до дистанційних уроків, а вчителі та викладачі у теплі та безпеці матимуть змогу провести онлайн-заняття.

    Co-Learning Енергія освіти — це безкоштовний простір для спільного навчання, в якому є генератор та інтернет, — повідомляє Освіторія.

    Окрім того, у коворкінгу завжди присутній навчальний наставник, який допоможе дитині у разі виникнення питань чи проблем. А під час повітряних тривог він допоможе усім пройти в укриття.

    Заклад працює у дві зміни, тому для того, щоб завітати в гості, доведеться заповнити Google-форму. Після цього працівники простору перетелефонують, щоб уточнити інформацію щодо запису та відвідин.

    Крім того, на вихідних волонтери проводять безкоштовні майстер-класи та заняття, як, наприклад, арт-терапія, що має знизити рівень стресу серед дітей.