Міський турнір з фінансової грамотності для учнів 10-х класів

  • У рамках святкування Дня захисту дітей завдяки об’єднаним зусиллям департаменту освіти Житомирської міської ради,  регіонального представництва ГО “Діловий клуб” Партнер” м. Житомира,  клубу фінансової грамотності  СПУМ” ЗОШ № 26 м. Житомира  на базі  спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 за підтримки Дмитра Антонюка – директора   ІСМ «Україна», було проведено міський турнір з фінансової грамотності для учнів 10-х класів (гра “Життєвий капітал”).

    “Життєвий капітал”  – соціально-економічний симулятор з управління ресурсами, що у 2019 р. став номінантом на премію ООН в програмі               “Цілі сталого розвитку”. Вітчизняна розробка спрямована на підвищення рівня фінансової грамотності українського суспільства та формування високої фінансової культури її громадян.

    Символічно,  що у День захисту дітей,  учні  освітніх закладів Житомира мали змогу не тільки здобути основні знання з фінансової грамотності, прокачати свої soft skills а також, це була чудова  нагода усвідомити важливість власного фінансового захисту!

    У безпечному, комфортному середовищі в ігровій формі учасники вчилися формувати позитивні навички власної фінансової поведінки,  які точно будуть мати результат у майбутньому.

    Координаторка турніру – регіональна представниця ГО «Діловий клуб «Партнер», очільниця клубу фінансової грамотності «СПУМ», вчитель фінансової грамотності ЗОШ №26 м. Житомира Беспалко Інесса Василівна.