Пройшли практичні заняття зі скелелазіння

  • Вихованці Школи юних десантників разом з керівниками гуртків Віталієм Бурлакою («Військово-спортивної підготовки»), Олександром Голубєвим («Борець-патріот)  провели практичні заняття зі скелелазіння на скеледромі   в районі с. Дениші, вздовж  мальовничих берегів р. Тетерів.  Краса і незвичайність природи, скельні маршрути –  важливі фактори, що впливали на становлення характеру юних скелелазів.

    Заняття  були спрямовані на удосконалення розумового і фізичного розвитку, зміцнення здоров’я, сприянню розвитку пам’яті і інтелекту, а також таких рис характеру, як цілеспрямованість, наполегливість, мужність, самостійність, ініціатива, рішучість, сміливість, витримка.

    Також у  процесі занять гуртківці удосконалювали спеціальні фізичні якості: швидкість, силу, гнучкість, координацію, витривалість, отримали навички з техніки та тактики скелелазіння. Діти  ознайомились з цілою системою ситуацій, які змінюються і переможцем виходить тільки той, хто зможе складностям і небезпекам скель протиставити не тільки фізичну силу але й свій інтелект.