Вітаємо з нагородою !

  • У кожного вчителя м. Житомира  є та зернина педагогічного хисту, яка виростає в могутню індивідуальність  та неповторність, спрямована на розвиток освітньої галузі міста.І дуже приємно коли талант, досвід та праця  вчителя   високо оцінюється.

    Доказом  цього є сьогоднішня зустріч    з  Послом  Франції в Україні Етьєном де Понсеном, яка відбулася о 14.00 в міській раді.

    На зустрічі були присутні: заступники міського голови Ольшанська С.Г., Місюрова  М.О.,  директор департаменту освіти Арендарчук В.В., методисти науково- методичного центру департаменту освіти,  педагоги та учні Житомирської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20.

    Пан Посол  вручив високу нагороду – Орден Академічних пальм (фр. l’Ordre des Palmes académiques)  Лисянюк Олені Леонідівні, заступнику директора Житомирської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20.

    Олена  Леонідівна  – вчитель-методист французької мови вищої категорії, Заслужений учитель України, переможниця Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2013» в номінації «Французька мова», переможниця міського конкурсу-рейтингу популярності та здобутків «Гордість міста» у 2013 році, тьютор програми «PRO FLE+»,  автор міжрегіонального освітнього дистанційного проекту «Освіта без кордонів» https://zimnoshka1905.jimdofree.com/, тренер програми «GoCamp» – найбільшої освітньої волонтерської програми в Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України.

    О 16.00   Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен  відвідав спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №20  та поспілкувався з учнями і вчителями закладу.