Використовуємо QR – коди

  • 11 грудня 2019 року на базі   ЖСЦРД №41 відбувся  семінар-практикум для вихователів-методистів  закладів дошкільної освіти та   заступників директорів  навчально – виховних комплексів міста «Оптимізація роботи вихователя-методиста через використання QR-кодів  та Google форм».

    Активне використання в повсякденному житті, легкість зчитування та кодування, наявність смартфонів у більшості населення стали причиною популярності використання QR-кодів серед освітян.

    Чим же можуть бути корисними QR-коди для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти?

    Знайти  відповідь на це питання  учасникам заходу  допомогли презентації «Хмарні технології як інструмент створення обробки та збереження інформації, що поширюється через QR-код», «Що таке QR-код. Історія розвитку та сфери застосування технології. Способи застосування QR-кодів в методичній роботі сучасного ЗДО»; майстер-класи «Алгоритм роботи з Google формами»; «Створення власного QR-коду»; квест «У пошуках секретних QR-кодів»; вправа-рефлексія «Я сьогодні зрозуміла, що…».

    Дякуємо за високий рівень підготовки семінару – практикуму   завідувачу ЖСЦРД №41 Масловській Любов Андріївні та вихователю-методисту   Бурі Олені Владиславівні.