Нові підходи до освітнього процесу в умовах НУШ

  • Кожна дитина неповторна, наділена від природи унікальними здібностями, талантами та можливостями  і  місія  Нової  української школи допомогти їх розкрити та розвинути  на основі партнерства між учителем, учнями і батьками.

    Згідно з планом роботи НМЦ  департаменту освіти   та з метою підготовки  вчителів до роботи в  Новій українській школі    20 лютого      2019 року на базі  ЗОШ №7  пройшов    майстер – клас «Нові підходи до освітнього процесу в умовах НУШ» для класоводів 4-х класів, які вже готуються до роботи у 1-му класі.

    Відвідавши фрагменти інтегрованих занять (вчителі Багріна Н.М., Колопельник І.Й.,        Мигович І.І.,  Патлай О.М.), учасники заходу відчули здорову комфортну атмосферу в класі, сприятливе середовище навчання та піклування для учнів. Для різних видів діяльності у класі відведено певні місця, що  збільшує зацікавленість шестирічок і дає можливість кожному висловити свою думку.

    Присутні позитивно відмітили особливості організації та управління класом, що відповідають розвивальним потребам дитини  та такий діяльнісний підхід до інтегрованого навчання, головною дійовою особою якого є учень.

    Задля надання методичної допомоги всім учителям було презентовано практичний посібник  «На допомогу вчителю першого класу».