Освітяни міста на відкритті “Майстерні міста”

  • Керівники, педагогічні працівники та учнів закладів освіти міста взяли активну участь у відкритті фестивалю ” Майстерня міста Житомир 2018″.
    Яскравою прикрасою відкриття став виступ хореографічного ансамблю “Фієста” та агітбригади Житомирського екологічного ліцею №24. Учасників заходу  привітав міський голова Сергій Сухомлин: «Вітаю усіх житомирян з відкриттям «Майстерні міста Житомир 2018». Хочу подякувати за постійну підтримку друзям нашого міста керівнику проекту від товариства міжнародного співробітництва GIZ Матіасу Брандту та координатору проекту у Житомирі Марії Байді. Майстерня міста – це захід, якій відбувається втретє у Житомирі. Один із пріоритетів, які ми відпрацьовували півтора року тому разом із нашим партнером GIZ -це «Зелене місто». Місто — це про людей! Не будьте байдужими, долучайтеся!».
    Керівник проекту GIZ “Інтегрований розвиток міст в Україні Матіас Брандт наголосив на тому, що значна кількість учасників Майстерні міста  свідчить про її користь для міста. Такий урбаністично – культурнй фестиваль допомагає у процесі створення концепції «Інтегрованого розвитку Житомира 2030», яка буде представлена на публічних обговореннях у вересні.