TAG ( teacher activity group)

  •  

    28 та 30 жовтня  2019 р. на базі ЗОШ №28 відбулися перші зустрічі групи безперервного професійного розвитку вчителів англійської мови.

    Наразі учасниками є вчителі з 12 ЗЗСО нашого міста. Ці зустрічі мають регулярну основу і будуть проводитися протягом 2019-2020  навчального року. Веде групу вчитель англійської мови ЗОШ №28 Ольга Ткачук, яка пройшла тренінг від Британської ради і отримала сертифікат local facilitator.

    Проект розроблений Британською радою (British Council) і Міністерством освіти і науки України з метою допомогти учителям англійської мови об’єднуватися і ділитися досвідом, разом навчатися та вирішувати проблеми, з якими вони зустрічаються.

    Сьогодення вимагає від учителя бути гнучким, швидко змінюватися, бути мобільним і володіти навичками 21 століття. Досягти цього можна, працюючи над собою, але , якщо працювати разом, при підтримці однодумців,  досягти результату вдається набагато швидше.

    Матеріали, які надає Британська рада, спрямовані допомогти кожному вчителеві в його безперервному професійному розвиткові (cpd- continuing professional development).

    Група є відкритою, і долучитися може кожен охочий учитель.

    Наступна зустріч планується 20 листопада 2019 р.