ВІтаємо з перемогою!


  • З 21.02 і по 23.02 2018 р. у місті Києві пройшов Всеукраїнський конкурс комп’ютерних розробок «Екософт-2018» та відбір на міжнародний конкурс «Infomatrix-2018». Житомир був представлений двома проектами від учнів Житомирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №17. Як результат – хлопці посіли перші місця в своїх категоріях. Шкаєв Павло – 1 місце в категорії «web-розробки», Шмідт Даніїл – 1місце в категорії «навчальні програми». Суперниками були студенти 3-4 курсів різних вишів України. Також хлопці отримали приз глядацьких симпатій, а також Шкаєв Павло отримав можливість представити Україну на міжнародному конкурсі «Infomatrix – 2018 в Румунії.
    Вдруге поспіль учні Миколи Тарасюка, вчителя інформатики ЗОШ №17 довели, що Житомир може пишатися своїми школярами. Не кожен може двічі потрапити до збірної в “комп’ютерних науках” та двічі посісти перше місце. Робота була проведена недаремно.
    «Нам дуже повезло поспілкуватись з багатьма цікавими людьми і отримати багато корисного для себе. Для хлопців нові ідеї для їхніх розробок, друзі, спілкування, можлива співпраця. Я спостерігав за роботою майбутніх педагогів з Вінниці і трішки починаю хвилюватися за школи. Максимально представити роботу намагались куратора проектів, а не сам розробник, що ставить під сумнів авторство даного спікера. Цей конкурс, як ярмарок на якому треба продати те що ти розробив. Такі якості складно в собі поєднати і тому ми завжди готуємось і вчимося це робити. Досвід і тільки досвід, тому ми і їздимо на інших подивитись, ну і себе показати»,- підкреслив Микола Тарасюк.