Перемоги юних науковців на фінальному етапі XXI Всеукраїнського учнівського турніру юних математиків ім. професора М.Й.Ядренка. 

  • З 28 жовтня по 2 листопада 2018 року в місті Херсон проходив фінальний етап XXI Всеукраїнського учнівського турніру юних математиків ім. професора М.Й.Ядренка.  Житомирську область на турнірі представляли переможці обласного конкурсу – команда вихованців ЖМЦНТТУМ у складі учнів:

    – Пазича Артема, 10 клас м/л при ЖДТУ (капітан команди);
    – Бондарчука Тимофія, 10 клас м/л при ЖДТУ;
    – Журавльова Андрія, 9 клас м/л при ЖДТУ;
    – Ворожбітова Олександра, 9 клас ліцею №25.

    Супроводжували та працювали з командою в Херсоні Лук’янчук Наталія Володимирівна (вчитель математики ЗОШ №1) і Котельникова Валерія, студентка КНУ ім. Т.Шевченка, випускниця ЗОШ №21, яка в 2016 та 2017 роках у складі учнівських команд, також була учасницею Всеукраїнських турнірів.
    Наші талановиті юні науковці стали полуфіналістами та отримали дипломи: «За найкращу командну гру», «За ґрунтовну наукову та методичну підготовку», а Пазич Артем – індивідуальний диплом «За найкраще рецензування».
    Дякуємо  за напружену і результативну роботу з підготовки наших учнів педагогічним працівникам:

    Таргонському А.Л., керівнику гуртка ЖМЦНТТУМ, кандидату фізико- математичних наук, доценту кафедри математичного аналізу ЖДУ ім. І.Франка,
    Лук’янчук Н.В., вчителю математики ЗОШ №1,
    Семенчук Н.І., вчителю математики ЗОШ №27,
    Коноваловій Л.Л., вчителю математики ЗОШ №6,
    Ломовцевій А.В., вчителю математики ЖМГ №3,
    Котельніковій Валерії, студентці КНУ ім.Т.Шевченка.

    Ми пишаємося досягненнями нашої талановитої учнівської молоді!
    Ви найкращі! Нових перемог!